Oriflame Optimals 3’lü Cilt Bakım Seti Kampanyası – Ocak 2021

Oriflame Marka Danışmanlarına özel olarak hazırlanan Kazananlar Kulübü Programı Ocak ayı için yayınlandı. Optimals 3’lü Cilt Bakım Seti: Göz çevresini aydınlatan, koyu halka görünümünü ve şişliği azaltan, nemlendirici göz kremi; kuruyan cildinizi yumuşatarak yenileyen, nemlendirici gündüz kremi ve Kuruyan cildinize tazelik ve enerji veren, besleyici gece kreminden oluşmaktadır. Kazananlar Kulübü Programı’ndan yararlanabilmek için Ocak ayında 125 BP sipariş verin, Şubat ayındaki BP’li siparişiniz ile 199 TL. değerindeki Optimals 3’lü Cilt Bakım Seti’ne 24,99. TL’ye sahip olun.

Oriflame Kazananlar Kulübü Programı - Ocak 2021.jpg

Oriflame Kazananlar Kulübü Programı – Ocak 2021

Katılım Başvuru Formu (Oriflame Marka Ortağı Bilgi Formu)

ORIFLAME ÜYE BAŞVURU FORMU




Bu form yeni üye olmak isteyenler içindir. Eğer üyesiyseniz destek almak için Oriflame müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Kampanya Koşulları:

  • Ocak ve Şubat 2021 aylarında verilmesi gereken BP’li sipariş koşulu nedeni ile Kampanya 01 Ocak – 28 Şubat 2021 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Ocak ayında 125 BP sipariş veren Oriflame Marka Ortaklarımız, Şubat ayındaki BP’li siparişleri ile 199 TL değerindeki Optimals Hydra Radiance Gündüz, Gece ve Göz Kremi’nden oluşan Optimals 3’lü Cilt Bakım Seti’ne 24.99 TL’ye sahip olabilirler.
  • Hakediş siparişlere otomatik eklenmeyecektir, Oriflame Marka Ortaklarımızın ürünü sepetine «size özel teklifler» sayfasından eklemesi gerekmektedir.
  • Her Oriflame Marka Ortağı kampanyadan sadece 1 kere (1 adet) yararlanabilir. Dönem içindeki katalog içi ve dışı tüm BP’li siparişleriniz kampanya hesaplamasına dahildir.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir