Oriflame Kazananlar Kulübü Programı English Home Piknik Çantası Kampanyası – Haziran 2022

Oriflame Kazananlar Kulübü Haziran Programı kapsamında English Home Piknik Çantası sizin olabilir. İzolasyon folyosuna sahip olan English Home Piknik Çantası ile yiyecek ve içeceklerinizi soğuk tutabilirsiniz. Uzunluğu ayarlanabilen ve çıkartılabilen omuz kemeri sayesinde piknik çantanızı her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. English Home Piknik Çantası 22,5 Litre hacme sahiptir, ölçüleri 35 cm x 20 cm x 32 cm şeklindedir.

220 TL değerindeki English Home Piknik Çantası’na 42 TL’ye sahip olmak için Haziran ayında 125 BP sipariş vermeniz gerekmektedir. (Hoş Geldiniz Programından yararlanan marka ortakları, 150 BP sipariş vererek Kazananlar Kulübü Programından da yararlanabilirler.)

Haziran – Temmuz ve Ağustos ayları boyunca kampanya koşullarını gerçekleştirin, 3’lü English Home Piknik Seti’ni tamamlayın.

Oriflame Kazananlar Kulübü Programı - Haziran 2022

Oriflame Kazananlar Kulübü Programı – Haziran 2022

Kampanya Koşulları:

  • Haziran ve Temmuz 2022 aylarında verilmesi gereken BP’li sipariş koşulu nedeni ile kampanya 1 Haziran – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Eski Marka Ortaklarımız Haziran ayında 125 BP sipariş, 2022 Hoş Geldiniz Programı 1., 2. ve 3. adımına dahil olan Marka Ortaklarımız 150 BP sipariş vermelidir.
  • Temmuz ayındaki ilk BP’li siparişiniz ile 220 TL değerinde 144108 English Home Piknik Çantası’na sahip olabilirsiniz.
  • Hak ediş siparişlere otomatik eklenmeyecektir, Oriflame Marka Ortaklarımızın ürünü sepetine «size özel teklifler» sayfasından eklemesi gerekmektedir.
  • Her Oriflame Marka Ortağı kampanyadan sadece 1 kere (1 adet) yararlanabilir.
  • Dönem içindeki katalog içi ve dışı tüm BP’li siparişleriniz kampanya hesaplamasına dahildir.
  • İade koşulları için www.oriflame.com.tr’yi ziyaret ediniz.

Katılım Başvuru Formu (Oriflame Marka Ortağı Bilgi Formu)

ORIFLAME ÜYE BAŞVURU FORMU




Bu form yeni üye olmak isteyenler içindir. Eğer üyesiyseniz destek almak için Oriflame müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir